Click above to watch "Agnes Superbike" a Minions Short Movie.
Click above to watch “Agnes Superbike” a Minions Short Movie.

Tomorrow, February 7th, three riders will attempt to become Knights of Sufferlandria at the Velo Studio. In order to become a Knight, one must complete 10 of the Sufferfest cycling videos (which range in length from 55 minutes to two hours) in one day — on an indoor cycling trainer.

In addition to attempting knighthood, the riders will be supporting Boston Children’s Hospital Miles for Miracles marathon team member (and candidate for knighthood), Nancy Gomes.

Minions wanted!
Local riders are invited to help complete their quest by riding one or more stages with the team. There is no cost to participate, but contributions to Children’s Hospital Miles for Miracles team are encouraged.

If you’d like to join the fun, send an email to kristin@stevethebikeguy.com and we will add you to the schedule!

You will need:
• Bike (trainer skewers are provided if yours isn’t compatible)
• Towel
• Water Bottle
• Riding Clothes (A changing room is available if needed)

Schedule

Slot Video Duration Time Bike 1 Bike 2 Bike 3
1 A Very Dark Place 51 min 6:00-6:51 KB Open Open
Break 1 10 min 6:51-7:01
2 Downward Spiral 60 min 7:01-8:01 KB Open Open
Break 2 10 min 8:01-8:11
3 Revolver 45 min 8:11-8:56 JC Open Open
Break 3 10 min 8:56-9:06
4 Fight Club 58 min 9:06-10:04 JC Open Open
Break 4 10 min 10:04-10:14
5 There is No Try 60 min 10:14-11:14 JC Open Open
Break 5 10 min 11:14-11:24
6 Angels (2014) 56 min 11:24-12:20 Open Open Open
Break 6 10 min 12:20-12:30
7 The Rookie 55 min 12:30-1:25 Open Open Open
Break 7 10 min 1:25-1:35
8 The Hunted 60 min 1:35-2:35 Open Open Open
Break 8 10 min 2:35-2:45
9 The Wretched 48 min 2:45-3:33 SB Open Open
Break 9 10 min 3:33-3:43
10 Nine Hammers 55 min 3:43-4:48 SB Open Open